2019---voorzijde-golden-tulip-hotel-central---brasserie-ce
1.1-beste-brabantse-borrelplank---brasserie-ce
11.1-skrei---brasserie-ce--gt-hotel-central-
002_bymarjo_411-hotel-central_020720_0046-kopie
Beste Prijsgarantie
 — 
Voer de code in

Parkeerfaciliteiten auto’s & fietsen

Welkom bij Hotel Central! Voor het gemak van onze gasten bieden we 110 eigen parkeerplaatsen aan in de afgesloten parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug, gelegen aan Burgemeester Loeffplein 70. Dit adres kun je ook gebruiken voor je navigatie, aangezien het recht tegenover ons hotel ligt.


Bij aankomst kun je bij onze receptie de inrijkaart omwisselen voor een uitrijkaart tegen een speciaal gereduceerd tarief:
• Per uur: € 2,00
• Voor een overnachting tot 12.30 uur de volgende dag: € 18,50, eventueel te verlengen met € 2,00 per uur
*Voor onze vergadergasten geldt een speciaal gereduceerd parkeertarief.


Om van de parkeerkelder gebruik te kunnen maken, verzoeken wij je vriendelijk om je direct te melden via de intercom bij de linker ingang van beide entrees. Een van onze receptiemedewerkers zal de rolpoort op afstand openen, zodat je bij de slagboom een ticket kunt trekken. Parkeer vervolgens op een vrije plaats in de kelder.


We beschikken ook over een mindervalide parkeerplaats. Neem alsjeblieft contact op met onze receptie als je hiervan gebruik wenst te maken.


Elektrisch opladen
In lijn met onze duurzaamheidsvisie hebben we twee oplaadpunten voor elektrische auto's geplaatst. Deze laadpunten zijn exclusief beschikbaar voor hotelgasten en moeten vooraf worden gereserveerd. Ze leveren elk een vermogen van 3,7 kWh en gebruiken het ''Mennekes'' stekkertype. De kosten voor elektrisch laden bedragen €28,50 in plaats van het normale tarief van €18,50.


Bovendien beschikt ons hotel over oplaadpunten voor elektrische fietsen in een afsluitbare parkeergarage.

Fietsen
Tegenover ons hotel hebben we een afgesloten, overdekte en veilige fietsenstalling waar gasten hun fiets gratis kunnen parkeren. Gelieve aan te bellen bij de intercom, zodat onze collega's de deur van de fietsenstalling kunnen openen.


Let op!
De tarieven gelden uitsluitend voor de parkeerkelder en niet voor de openbare parkeerdekken. Vergeet ook niet rekening te houden met de hoogte van de parkeerkelder, die 1,90 meter bedraagt.


Als je van plan bent om fietsen mee te nemen op de auto, adviseren we je om een plek in onze privé-garage te reserveren. Zo staat je auto gelijkvloers geparkeerd en kun je gemakkelijk met de fietsen de garage verlaten. Voor e-bikes hebben we speciale oplaadpunten, ook in deze garage.