Beste Prijsgarantie
 — 
Voer de code in

Veelgestelde vragen

Vanaf hoelaat kan ik inchecken?
Inchecken kan vanaf 15:00 uur; eerder inchecken is mogelijk o.b.v. beschikbaarheid. Uiteraard kun je altijd alvast de bagage af te geven en veilig opbergen in onze speciale opslagruimte. 

Hoelaat moet ik uitgecheckt zijn?
Uitchecken doe je vóór 12.00 uur. Wil je toch heerlijk uitslapen? Dit is mogelijk o.b.v. beschikbaarheid en de kosten hiervoor zijn € 10,00 per uur.

Voor suites gelden aangepaste tarieven. Vraag onze receptie voor meer informatie!

Krijg ik ontbijt bij mijn boeking?
Ons uitgebreide ontbijtbuffet is € 22,50 per persoon. Voor kinderen is er een speciale prijs. Ontbijttijden: maandag t/m vrijdag van 6.30 uur tot 10.00 uur / zaterdag van 07.30 uur tot 11.00 uur / zondag van 08.00 uur tot 11.00 uur

Kan ik bij het Hotel Central parkeren?
Gereduceerde tarieven zijn alleen geldig in de parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug, gelegen tegenover de hotelingang. Gelieve de linkeringang aan te houden en aan te melden via de intercom. De roldeur zal op afstand worden geopend, waarna je de auto in de parkeerkelder kunt parkeren. Hou je ook rekening met de hoogte van de parkeerkelder? Deze is 1.90 mtr! Valet Parking: € 18,50 per 24 uur.

Heeft Hotel Central cadeaubonnen?
Zeker! Geef een Golden Tulip Cadeau Cheque. Deze cadeaubon is geheel naar eigen wens in te vullen. Meer informatie? Wij zijn je graag van dienst! 

Zijn huisdieren in Hotel Central toegestaan?
(Blinde)geleide honden zijn overal welkom in ons hotel. Alle andere honden zijn onder voorwaarden welkom in ons hotel. Voor meer informatie over ons hondenbeleid, klik hier. Andere dieren zijn niet toegestaan in ons hotel. 

Is Hotel Central toegankelijk voor mindervaliden?
Op de 1e etage bevindt zich een speciaal toilet voor mindervaliden. In de Front Office een helling voor rolstoelgebruikers. Alle verdiepingen zijn bereikbaar met lift.

Heeft Hotel Central kamers voor mindervaliden?
Het hotel beschikt over 1 ruime tweepersoonskamer voor mindervaliden. Rookvrij en voorzien van o.a. een gladde kunststofvloer, bureau (goed onderrijdbaar, hoogte 75 cm) en een kast met uittrekbaar hangsysteem voor garderobe. Ook is er een speciaal noodoproep systeem aanwezig, dat rechtstreeks in verbinding staat met de Front Office afdeling voor directe hulp én gaat de deur middels een sleutelkaart automatisch open.
De uitgebreide badkamer heeft opklapbare beugels bij het toilet, onderrijdbare wastafel met spiegel, douchegedeelte met beugels en speciale douchestoel en een in hoogte verstelbare douchekop en antislip tegels.

Hotel Central is in het bezit van het Uitgerust label. Dit speciale label toont aan dat een hotel ook toegankelijk en gebruiksvriendelijk is voor gasten met een mobiliteitsbeperking.