Feestlocaties

Golden Tulip Hotel Central heeft verschillende ruimtes die perfect zijn voor een partij, feest, bruiloft, borrel of een informele bijeenkomst. Wil je een volledige private dining ruimte? Dat kan. Een huwelijk organiseren kan ook bij Golden Tulip Hotel Central.

 

Penthouse

Private diners, een bruiloft of een BBQ met cocktails en heerlijke wijnen, wij passen de sfeer en de setting in het penthouse en op het rooftop terras helemaal aan naar het evenement. Want geen bijeenkomst is hetzelfde, dat begrijpen we als geen ander. We hebben alle expertise zelf in huis, maar indien gewenst schakelen we met partners van buiten om het geheel nog persoonlijker en exclusiever te maken; niets is ons te gek als het op een VIP belevenis aankomt. Ultieme privacy voor elk type bijeenkomst is gegarandeerd.

Neem een kijkje in de ruimte

Gewelvenkelder De Hoofdwacht

Deze breed inzetbare gewelvenkelder is zeer geschikt voor feesten, bedrijfspresentaties, recepties en culinaire diners. Voor zakelijke bijeenkomsten is alle audiovisuele apparatuur aanwezig. Bijzonder is ook de LED verlichting waardoor de gewelvenkelder in elke kleur prachtig uitgelicht kan worden voor extra sfeer en beleving …!

Deze unieke ambiance is een officiële trouwlocatie voor een exclusieve bruiloft met alles onder één dak. De mogelijkheden zijn eindeloos: de huwelijksceremonie, ontvangst met champagne en bruidstaart, receptie, diner en feestavond. Met aansluitend heerlijk overnachten en nagenieten in Penthouse Central. Een (huwelijks)feest geven in Gewelvenkelder De Hoofdwacht? Dat kan! Kijk voor meer informatie bij trouwlocatie.

Neem een kijkje in de ruimte

Leeuwenborgh

De private dining ruimte van Brasserie Cé biedt ruimte voor maximaal 50 personen. Aan elk detail is gedacht in de ruimte. Met marmeren tafels, comfortabele banken en stoelen en verwijzingen naar de Tulpen van Golden Tulip en ’s-Hertogenbosch in de muurschildering is het de perfecte ruimte voor het informele lunch of diner.

Neem een kijkje in de ruimte

Moriaenbar

Onze Moriaen Bar is perfect om uw receptie of feest in De Hoofdwacht te begeleiden. Met een uitgebreid assortiment aan dranken, hapjes, bieren, wijnen en bites is het ideaal om hier met een groep na de vergadering te borrelen en te genieten van het gezelschap. Met een capaciteit voor 80 gasten is dit een geweldige plek voor kleinere groepen voor een gezellige borrel.

Neem een kijkje in de ruimte

Brasserie Cé

Het hotel heeft een gezellige Brasserie met een prachtig uitzicht over het middeleeuwse marktplein. Hier kun je uitgebreid lunchen en dineren met veel Nederlands-Franse gerechten. Ook kun je hier terecht voor een kopje koffie met een beroemde "Bossche bol", de specialiteit van onze Bourgondische stad die je echt een keer geproefd moet hebben voordat je weer naar huis gaat. We krijgen ze dagelijks vers aangeleverd. Kijk voor openingstijden en reserveringen van Cé op de website.

Neem een kijkje in de ruimte

Jeroen Bosch zaal

99 m2 | 80 theater | 52 cabaret | 24 U-vorm

De naam zegt het al: de zaal verwijst naar dé schilder van Den Bosch: Jeroen Bosch. Met diverse verwijzingen naar Jeroen Bosch en de ruime zaal en mogelijkheden is dit de perfecte zaal voor de (in)formele bijeenkomst. De zaal beschikt over een scherm.

Neem een kijkje in de ruimte

Amadeiro zaal

99 m2 | 80 theater | 52 cabaret | 24 U-vorm

De Amadeiro zaal is de perfecte zaal voor grote bijeenkomsten. Een ruime zaal waar veel mogelijk is. Als de Amadeiro zaal wordt uitgebreid met de subzaal, kunnen er meer gasten plaats nemen. Met een speelse verwijzing naar de Oetels van Oeteldonk is dit de perfecte zaal voor een zakelijke bijeenkomst, maar ook voor een informele bijeenkomst met bar mogelijkheden. De zaal beschikt over een scherm.

Neem een kijkje in de ruimte

Golden Tulip zaal

Onze privé Golden Tulip-zaal (40 m2) heeft een brede tafel in boardroom stijl die in twee delen kan worden opgesplitst. Samen met het interactieve aanraakscherm kun je een productieve vergadering houden voor maximaal 16 deelnemers.
Als je de setting en het decor verandert, wordt de ruimte een intieme ruimte voor een privé diner voor maximaal 16 personen.

Neem een kijkje in de ruimte

Voor meer informatie of reserveren: 073-6.926.935 of zaalreserveringen@hotel-central.nl