Beste Prijsgarantie
 — 
Voer de code in
fitness-iii
fitness-i

Fitness

Ons fitnesscentrum van ruim 60m² is gelegen op het dak van Golden Tulip Hotel Central en heeft een uniek uitzicht op de prachtige kathedraal de Sint-Jan, dé trots van onze stad 's-Hertogenbosch. In de volksmond ook wel Den Bosch genoemd.

Alleen onze hotelgasten hebben toegang tot ons fitnesscentrum. Je kunt, geheel kosteloos, gebruik maken van diverse professionele apparaten onder andere een crosstrainer, een loopband, een fiets en roeiapparaat en een meervoudig te gebruiken krachtapparaat. De loopband en het fiets apparaat zijn tevens uitgerust met een TV zodat je ongestoord jouw eigen programma kunt volgen tijdens jouw work-out.

Juist door het gevarieerde aanbod is er voor onze gasten ieder wat wils. De professionele cardioapparatuur voor het trainen van jouw hart- en bloedvaten en longsysteem en met de professionele fitness apparatuur kun je juist aan de slag om jouw spierfunctionaliteit en kracht versterken. Van werken aan een goede conditie tot gewoon willen sporten en relaxen op ieder gewenst niveau.

Al met al een bijzondere aanvulling op de service die wij, als Hotel Central, onze gasten graag willen geven!