Hondje.jpeg
Beste Prijsgarantie
 — 
Voer de code in

Honden welkom

Hotel Central en Brasserie Ce zien zowel mens als dier graag genieten

Gasten met hun trouwe viervoeters zijn van harte welkom. Heb je een hond en wil je er een paar dagen tussenuit naar ‘s-Hertogenbosch? Struin gezellig door de Bossche Broek, loop een rondje langs de vestingmuur of wandel met je hond door de historische binnenstad.

Wij staan staan in elk geval garant voor een fijn verblijf samen met je huisdier, daarvoor hebben we een speciale kamer ter beschikking. Er gelden echter wel een aantal huisregels zodat iedereen een fijn verblijf heeft.

Reserveringen met een hond zijn altijd op aanvraag en akkoord na bevestiging van het hotel, er zit een limiet op het aantal huisdiervriendelijke kamers dat er is. De toeslag is €20,- per nacht.

o   Maximaal 1 hond (tot kniehoogte) per kamer
o   Als de hond alleen op de kamer is hangt er een ‘do not disturb’ hanger aan de deur
o   Het baasje geeft het receptie team het mobiele nummer waarop zij altijd bereikbaar zijn als de hond alleen op de kamer is.
o   Zorg ervoor dat de hond niet alleen op de hotelkamer is wanneer deze wordt schoongemaakt. Het is het makkelijkste als hierover even overleg is met de receptie
o   Honden zijn niet toegestaan tijdens het ontbijt in de Hoofdwacht of de Leeuwenborgh private dining. Ze mogen zeker wel mee naar Brasserie Ce.
o   Blindengeleidehonden zijn natuurlijk overal toegestaan.
o   De hond is, behalve op de kamer, altijd aangelijnd.
o   Als de hond toch een ongelukje begaat of iets kapot maakt, wordt dit gemeld aan de receptie en de eventuele schade vergoed.

We wensen jullie veel plezier. Woef!