Beste prijsgarantie
Golden Tulip Hotel Central

Beste prijsgarantie

BOEK UW KAMER! 

BOEK UW TAFEL!

Onze
website
Andere
boeking sites
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Geen extra reserveringskosten
  1. Voer de code in

Parkeren

Wij beschikken over 110 eigen parkeerplaatsen in de afgesloten parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug, gelegen tegenover de hotelingang. Om van de kelder gebruik te kunnen maken, dient u zich direct te melden via de intercom bij de linkeringang van de entree. Onze receptie zal de rolpoort op afstand openen, waarna u een ticket kunt trekken bij de slagboom. Hierna kunt u op elke vrije plaats in de kelder parkeren.  

Het ontvangen ticket heeft u nodig om de loopdeur naar Hotel Central te kunnen openen. Dit ticket  is ook uw bewijs dat u op de juiste locatie staat geparkeerd. Bij incheck dient u dit ticket om te wisselen voor een uitrijkaart tegen gereduceerd tarief.
- 0 tot 5 uur: € 7,50 
- 5 tot 9 uur: € 10,00 
- Per overnachting tot 12.30 uur de volgende dag: € 13,75 per auto

LET OP
Tarieven zijn alleen geldig voor de PARKEERKELDER en NIET voor de parkeerdekken. Houd u rekening met de hoogte van de parkeerkelder? Deze is 1.90 mtr. 

Elektrisch opladen
In het kader van de visie op duurzaamheid zijn er twee oplaadpunten voor elektrische auto's geplaatst. Deze laadpunten zijn enkel beschikbaaar voor hotelgasten en er moet van te voren gereserveerd worden. De elektrische laadpunten voor auto's hebben een vermogen van 3,7 kWh per stuk en het stekkertype is ''Mennekes''. Daarnaast beschikt het hotel over diverse oplaadpunten voor elektrische fietsen in een afsluitbare parkeergarage. 

HOUD U REKENING MET
Rondom binnenstad Den Bosch: Zuidwal 16 september tot en met begin december dicht. De Zuidwal zal in beide richtingen dicht gaan voor al het verkeer.