Maatregelen COVID-19
Golden Tulip Hotel Central
image

Maatregelen COVID-19

 Lieve gasten,

 

Gezien de huidige omstandigheden en de snelle ontwikkelingen rondom COVID-19, brengen wij u er graag van op de hoogte hoe wij hier in ons hotel mee omgaan. De gezondheid van iedereen; u, uw naasten en die van onze medewerkers gaat boven alles en staat op nummer 1. 

 

Onze maatregelen

  1. Voer de code in

Parkeren

Wij beschikken over 110 eigen parkeerplaatsen in de afgesloten parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug, gelegen tegenover de hotelingang. Om van de kelder gebruik te kunnen maken, dient u zich direct te melden via de intercom bij de linkeringang van de entree. Onze receptie zal de rolpoort op afstand openen, waarna u een ticket kunt trekken bij de slagboom. Hierna kunt u op elke vrije plaats in de kelder parkeren.  

Bij incheck dient u dit ticket om te wisselen voor een uitrijkaart tegen gereduceerd tarief.
- 0 tot 5 uur: € 7,50 
- 5 tot 9 uur: € 10,00 
- Per overnachting tot 12.30 uur de volgende dag: € 13,75 per auto

LET OP
Tarieven zijn alleen geldig voor de PARKEERKELDER en NIET voor de parkeerdekken. Houd u rekening met de hoogte van de parkeerkelder? Deze is 1.90 mtr.

HERINRICHTING KANAALBOULEVARD
De uitvoering staat gepland van 2 maart tot 29 mei 2020. De Kanaalboulevard (Zuid-Willemsvaart tussen van Berckelstraat en Hinthamerstraat, richting Sluis 0) wordt tijdens de uitvoering van de werkzaamheden afgesloten voor al het doorgaand verkeer. Het verkeer zal worden omgeleid met borden.

ingang-parkeerkelder-golden-tulip-hotel-central

Elektrisch opladen
In het kader van de visie op duurzaamheid zijn er twee oplaadpunten voor elektrische auto's geplaatst. Deze laadpunten zijn enkel beschikbaaar voor hotelgasten en er moet van te voren gereserveerd worden. De elektrische laadpunten voor auto's hebben een vermogen van 3,7 kWh per stuk en het stekkertype is ''Mennekes''. Daarnaast beschikt het hotel over diverse oplaadpunten voor elektrische fietsen in een afsluitbare parkeergarage.