Prinsenzaal 1(1).jpg

Welkom bij Hotel Central, waar zaken doen een nieuwe betekenis krijgt!

Ontdek de perfecte setting voor iedere zakelijke ontmoeting. Golden Tulip Hotel Central is niet alleen goed bereikbaar, maar heeft juist die uitnodigende sfeer met de gastvrijheid waar 's-Hertogenbosch om bekend staat. Bij ons gaat een bijeenkomst niet alleen om vergaderen, maar ook om verbinden, inspireren en netwerken.

Met moderne audiovisuele apparatuur en snelle wifi-verbindingen, hebben we een omgeving waarin workshops, presentaties, lezingen, trainingen en events vlekkeloos verlopen. Of het nu gaat om plenaire bijeenkomsten met diverse breakout-sessies of intiemere bijeenkomsten, onze 12 airconditioned zalen zijn geschikt voor groepen van 2 tot 200 personen.

Proef van de lokale Bossche smaken, speciaal uitgezocht voor coffee breaks, lunches, borrels en diners tijdens zakelijke bijeenkomsten. Het menu is met zorg samengesteld en biedt een breed scala aan (vegetarische) opties om iedereen blij te maken.

Als 'one-stop-shop' streven we ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen, vanaf het moment van de eerste aanvraag tot een correcte factuur. We hebben ook 126 comfortabele kamers met airconditioning, een bekende brasserie, gezellige bar en fitness voor een ontspannen verblijf na een productieve dag. Parking en oplaad mogelijkheden voor auto en fiets zijn uiteraard onderdeel van het geheel.

Ervaar de perfecte combinatie van efficiëntie, comfort en gastvrijheid. Wij kijken ernaar uit om elk zakelijke evenement tot een succes te maken.

Vraag direct een offerte aan

 

 

 

Congres-en Vergaderclassificatie

Golden Tulip Hotel Central is aangesloten bij de Congres- en Vergaderclassificatie. Het symbool van het kwaliteitskeurmerk voor congres- en vergaderaccommodaties, is de YOIN classificatie. De doelstelling van de classificatie is het verhogen van de professionaliteit en de kwaliteit van de branche, het onderscheiden van bedrijven die zich hebben bewezen en het bevorderen van de transparantie voor de klant.  

 
Het viersterren superior Hotel Central beschikt over 4 (van de 5) YOIN vergaderhamers. Dat betekent dat onze accommodatie een zakelijke luxueuze uitstraling heeft en voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen. Met deze 4 hamer status positioneren wij ons op de plek waar wij willen zijn: kwaliteit, service en toch betaalbaar. 

 

 

Voor meer informatie of reserveren: 073-6.926.935 of zaalreserveringen@hotel-central.nl