4.1-vegetarische-filet-americain---brasserie-ce--gt-hotel-central-
ingang-brasserie-ce---marktzijde
002_bymarjo_411-hotel-central_020720_0046-kopie
5.1-wijnen---brasserie-ce--gt-hotel-central-
brasserie-cé---green-egg-bbq
Beste Prijsgarantie
 — 
Voer de code in

Green Key Keurmerk

De Green Key is hét internationale duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche. De Green Key betekent dat een onderneming substantieel meer aan milieubeleid doet dan de wet- en regelgeving verlangt. Zo stelt Green Key duidelijke richtlijnen op het gebied van duurzaam kantoorbeleid, gas-, water en energiebesparing, catering en het scheiden van afval. 
 
Hotel Central streeft ernaar om een organisatie te zijn die maatschappelijk betrokken is. We voeren op alle afdelingen een duurzaam en maatschappelijk verantwoord beleid. Met ons behaalde Green Key certificering gaan we een stap verder dan normale wet-, en regelgeving vereist. Op onze manier willen wij graag een steentje bijdragen aan een goed milieu op een verantwoorde manier. Het Green Key certificaat is een bijzondere aanvulling op de service die Hotel Central graag aan haar gasten wil geven.

Voor 2022 hebben wij als focuspunt gekozen ‘NO WASTE’. Wij streven er actief naar om zo min mogelijk afval te produceren en op deze manier bij te dragen aan een gezondere planeet.

Voor meer informatie verwijzen we graag naar de website van Green Key.

 

Website Green Key

Lees hier onze MVO verklaring.


“Hotel-Central-Den-Bosch-Overnachting”