4.1-vegetarische-filet-americain---brasserie-ce--gt-hotel-central-
ingang-brasserie-ce---marktzijde
002_bymarjo_411-hotel-central_020720_0046-kopie
5.1-wijnen---brasserie-ce--gt-hotel-central-
brasserie-cé---green-egg-bbq
Beste Prijsgarantie
 — 
Voer de code in

Green Key Keurmerk

Green Key is hét internationale duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche. Een Green Key certificaat betekent dat een hotel substantieel meer aan milieubeleid doet dan de wet- en regelgeving verlangt. Zo heeft Green Key duidelijke richtlijnen op het gebied van een duurzaam hotel- en restaurantbeleid, gas-, water en energiebesparing, CO2 vermindering en afvalscheiding.

Bij Hotel Central zijn we veel meer dan alleen een plek om te verblijven; we zijn een stukje ’s-Hertogenbosch, al sinds 1905. Onze visie is om op sociaal en ecologisch vlak een positieve bijdrage te leveren aan onze mooie wereld. Geleid door Karin & Tom Rademaker, de gezichten achter de vierde en vijfde generatie, zetten we ons in voor duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Wij geloven in sociaal verantwoord – lokaal - ondernemen en een positieve werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor feedback en kansen voor persoonlijke ontwikkeling. We ondersteunen niet alleen ons team maar ook de bredere gemeenschap. Flexibele werktijden voor studenten, scholingsbudgetten en het aannemen van mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt, dragen bij aan een diverse en inclusieve werkomgeving.

Onze inzet voor milieuvriendelijke dienstverlening komt tot uiting in vermindering van CO2-uitstoot, afvalscheiding en waterbesparing. We betrekken alle medewerkers bij de activiteiten waardoor iedereen bewust wordt van de impact van hun werk.

Brede duurzaamheid zit in ons familie DNA. Als de ‘Huiskamer van Den Bosch’ verbinden en faciliteren we lokale initiatieven en goede doelen. Organisaties kunnen bijvoorbeeld gratis of tegen een korting gebruikmaken van onze vergaderruimtes. Zo dragen we bij aan een prettige stad en regio.

We zitten allesbehalve stil en zijn op de hoogte van de nieuwste Environmental, Social en Governance richtlijnen, delen actief duurzame kennis met het team en belanghebbenden.

Welkom in de wereld van Hotel Central, waar verantwoordelijkheid en gastvrijheid hand in hand gaan.

Voor meer informatie verwijzen we graag naar de MVO verklaring en de website van Green Key.

Website Green Key

Lees hier onze MVO verklaring.


“Hotel-Central-Den-Bosch-Overnachting”