Beste Prijsgarantie
 — 
Voer de code in

Dé perfecte plek voor elk weekendje weg

Een sfeervol hotel in het centrum van Den Bosch, gelegen aan het middeleeuwse marktplein in het kloppende hart van deze bruisende cultuurstad 's-Hertogenbosch. De stad biedt met haar vele historische gebouwen, de beroemde Sint-Janskathedraal, sfeervolle terrassen, bourgondische restaurantjes en haar natuurschoon een ideale omgeving voor een heerlijk weekendje weg of een city trip. Kom en ontdek zelf de bruisende Bourgondische stad!

Bezienswaardigheden 's-Hertogenbosch

Naast de vele bezienswaardigheden is het gezellige centrum uitermate geschikt voor een dagje winkelen. Even bijkomen is mogelijk in de kroegjes en op de vele terrassen die de stad rijk is. Zin om eens lekker bij te kletsen onder het genot van een heerlijke lunch, een goed glas wijn of een uitgebreid diner? Dan ben je aan het juiste adres in Brasserie Cé. Van harte welkom!

Wat is er te doen in 's-Hertogenbosch?

De omgeving leent zich uitstekend voor uitgebreide fiets-, wandel- en skeelertochten. Ervaar de Binnendieze, bewonder de Sint-Janskathedraal en koester de bijzondere wereld van Jheronimus Bosch. De stad biedt een wisselend scala aan mogelijkheden waardoor ieder bezoek steeds weer een ontdelling is. Ook voor allerlei verschillende groepsactiviteiten en workshops kun je goed terecht in 's-Hertogenbosch, zeker als het een bedrijfsuitje betreft. Van mozaïeken tot klompen beschilderen, van een gezellige pubquiz tot een kookworkshop met echte Bossche Koek! Kortom: er is voor ieder wat wils!

TIP: Sta je op het punt de binnenstad te bezoeken? Bekijk dan vlak voor jouw bezoek even of het verstandig is om naar de binnenstad te komen op de druktemeter.

 

Bekijk de kamers van Hotel Central 

Offerte aanvraag

 
Map
Klik voor kaart