X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Moriaen bar

FAQ’s

Inchecken

Inchecken vanaf 14:00 uur
Eerder inchecken is mogelijk obv beschikbaarheid.

Uiteraard is het altijd mogelijk om alvast uw bagage af te geven en op te slaan in onze speciale opslagruimte.

Uitchecken

Uitchecken vóór 12.00 uur
Heerlijk uitslapen op zondag en pas om 17.00 uur uitchecken? Boek onze "Lazy Sunday" voor slechts € 17,50 extra per kamer! (mogelijk o.b.v. beschikbaarheid)

Ontbijtbuffet

€ 18,50 per persoon
Speciale kinderen tarieven

Ma t/m vrij: 6.30 uur tot 10.00 uur
Zaterdag: 07.00 uur tot 11.00 uur
Zondag: 08.00 uur tot 11.30 uur

Valet Parking

€ 13,75 per 24 uur

Gereduceerde tarieven zijn alleen geldig in de parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug, gelegen tegenover de hotelingang. Gelieve de linkerdeur aan te houden en zich te melden via de intercom. De roldeur zal op afstand worden geopend, waarna u uw auto in de parkeerkelder kunt parkeren.

Houd u rekening met de hoogte van de parkeerkelder? Deze is 1.90 mtr.

WiFi

Gratis Wifi in gehele hotel

Cadeau cheque

Geef een Golden Tulip Cadeau Cheque! Deze cadeaubon is geheel naar uw eigen wensen in te vullen. Meer informatie? Wij zijn u graag van dienst!

Roken & E-smoking

Het hotel is geheel rookvrij. Tegenover de receptie bevindt zich een speciale "rokers" lounge. Ook E-smoking is alleen toegestaan in de rokers lounge.

Greenkey

Sinds 2011 heeft Hotel Central het Gouden Green Key certificaat; het certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Huisdieren

In het gehele hotel zijn er geen huisdieren toegestaan.

Congres- en vergader
classficatie

Sinds 16 september 2011 beschikt het hotel over 4 (van de 5) vergaderhamers. Dat betekent dat onze accommodatie een zakelijke luxueuze uitstraling heeft en voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen.

In onze gezellige Brasserie Central kunt u 's avonds genieten van een heerlijk aperitief of digestief maar boven alles van de echte Bossche gezelligheid. De bar sluit om 01.00 uur. Onze Moriaenbar is op basis van reservering alleen geopend voor groepen. Deze sfeervolle hotelbar is tevens uitstekend geschikt voor gezellige personeelsborrels, sfeervolle recepties en andere feestelijke aangelegenheden.

√ Uitgebreid drankenassortiment
√ Uitgebreid bittergarnituurassortiment
√ Maximale capaciteit voor een receptie is 80 personen
√ In combinatie met de 14e eeuwse Gewelvenkelder De Hoofdwacht is de maximale capaciteit voor een receptie 580 personen


RENOVATIE BRASSERIE CENTRAL

Brasserie Central, gelegen aan de markt, wordt geheel vernieuwd. Golden Tulip Hotel Central gaat vanaf 18 juni 2017 de brasserie flink onder handen nemen. Ook de Tony’s bar én de keuken worden meteen in het renovatieplan meegenomen. De glazen pui van de brasserie zal in 2018 vervangen worden. De hotelingang aan het Burgemeester Loeffplein is geopend.

Tijdens de renovatie is de 14e
eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht dagelijks geopend voorontbijt, lunch en diner. Uiteraard blijft het ook mogelijk om alleen een kopje koffie te komen drinken. De Moriaenbar is geopend voor een hapje en een drankje. De aangepaste tijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur. Persbericht nieuwe Brasserie - Golden Tulip Hotel Central.pdf


BRASSERIE SPECIALS
Onze geheel vernieuwde Brasserie gaat op 26 juli 2017 weer open en u bent natuurlijk van harte welkom om de sfeer zelf te komen proeven! Download hier uw dinervoucher voor slechts € 17,50 per persoon en boek meteen uw dinertafel. Reserveren is o.b.v. beschikbaarheid. Dus wees er snel bij, want VOL = VOL....!

U wilt tevens een keer blijven overnachten bij ons? Dan is onze 'Maak kennis met Central 2.0' Special een echte aanrader.

'Maak kennis met Central 2.0' arrangement - 2 dagen / 1 nacht € 73,50 per persoon   BOEK NU [+]

  • ✓ 1 x overnachting met Live Cooking ontbijtbuffet
    ✓ 1 x tweegangen menu met een glas wijn
    ✓ informatiepakket 's-Hertogenbosch
  • Geldig in de periode 1 t/m 31 augustus 2017 op basis van beschikbaarheid
  • Meerprijs eenpersoonskamer € 25,00 per kamer per nacht