Maatregelen COVID-19
Golden Tulip Hotel Central
image

Maatregelen COVID-19

 Lieve gasten,

 

Gezien de huidige omstandigheden en de snelle ontwikkelingen rondom COVID-19, brengen wij u er graag van op de hoogte hoe wij hier in ons hotel mee omgaan. De gezondheid van iedereen; u, uw naasten en die van onze medewerkers gaat boven alles en staat op nummer 1. 

 

Onze maatregelen

  1. Voer de code in


Wij zijn open! Dat vieren we met de Bossche Zomer! 


Even er tussen uit of op minivakantie?

’s-Hertogenbosch biedt deze zomer in 5 kwartieren (dus veilig!) een enorm scala aan leuke en bijzondere evenementen aan zoals een reuzenrad (al ooit een Bossche bol gegeten op 50 m hoogte?) en openlucht voorstellingen met o.a. Sven Ratzke. Liever zelf varen met een fles champagne en een picknickmand aan boord? Ook dat behoort tot de vele mogelijkheden.

Vier vakantie in eigen land en ga tóch een beetje op reis!

Hotel Central zet iedere week lievelingsgerechten uit een ander Europees land extra op de kaart, zodat u toch even kunt wegdromen bij warme, sfeervolle klanken onder het genot van die bouillabaisse, pinxtos, flammkuchen of souvlaki.

Dol op muziek? Ons aanbod reikt van Opera (10 juli met Francis van Broekhuizen) tot Jazz (iedere 1e vrijdag van de maand).

We gaan een bijzondere zomer tegemoet en wij doen er alles aan om er voor u en uw dierbaren een feest van te maken!

We zien oe gère oftewel we zien u graag!

Tot ziens,

Karin Rademaker

 

Natuur, cultuur of culinair? Wij zien u graag!
Of u ons nu voor korte of langere tijd bezoekt, als toerist of als zakelijk reiziger, om te genieten van de natuur op de fiets of samen met vrienden een rally te rijden door het prachtige Brabantse land, wij zien u graag. Van de fijnste, state of the art uitgeruste kamers en zalen tot onze niet te versmaden brasserie Cé waar u culinair in de watten wordt gelegd door onze enthousiaste Meestergastheer Leon IJpelaar en zijn kundige brigade.

OMGEVING


Goed bereikbaar met auto en OV!
Door onze centrale ligging zijn we echt heel makkelijk bereikbaar. Uw auto parkeert u tegen gereduceerd tarief in de afgesloten parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug tegenover het hotel. Uw trein stopt op ’s-Hertogenbosch Centraal van waar u in 8 minuten naar onze receptie wandelt. Welkom bij Hotel Central!

BEREIKBAARHEID

 

Video's

Hotel Central

Eten & Drinken
Kamers
Arrangementen
Highlights Den Bosch

“Hotel-Central-Den-Bosch-Overnachting”