1. Voer de code in

Welkom bij Hotel Central in Den Bosch


Overnachten in Den Bosch? Trek er op uit en ontdek de bruisende stad!

Een historische stad met bijzondere musea, vele authentieke winkeltjes, kroegjes en restaurantjes. Wat dacht je van een stadswandeling door de binnenstad? Of ga voor een mooie fietstocht door de prachtige Meierij, gelegen op een steenworp afstand van de binnenstad. Een bezoek aan de beroemde Sint Jans kathedraal, is ook zeker de moeite waard.

Wij zijn ook dol op eten. U ook? Ondanks dat de deur van van Brasserie Cé dicht is, kunt u vanaf heden toch blijven genieten van wat Cé te bieden heeft. Want het u naar de zin maken, daar houden we van bij Cé. Met eten en drinken waar u en het seizoen zich het lekkerst bij voelen. Passend bij de tijd van het jaar. Voor meer informatie klik hier.

Trek er gerust even op uit en ontdek bruisend Den Bosch, overnacht veilig en zorgeloos bij Hotel Central, samen met familie, vrienden en/of collega’s. oftewel op zijn Bosch gezegd: 'wij zien oe gère...!'

TIP: Sta je op het punt de binnenstad te bezoeken? Bekijk dan vlak voor jouw bezoek even of het verstandig is om naar de binnenstad te komen op de druktemeter.

AGENDA     ACTIVITEITEN

 

Video's

Natuur, cultuur of culinair? Wij zien u graag!

Of u ons nu voor korte of langere tijd bezoekt, als toerist of als zakelijk reiziger, om te genieten van de natuur op de fiets of samen met vrienden een rally te rijden door het prachtige Brabantse land, wij zien u graag. Van de fijnste, state of the art uitgeruste kamers en zalen tot onze niet te versmaden brasserie Cé waar u culinair in de watten wordt gelegd.

OMGEVING


Goed bereikbaar met auto en OV!

Door onze centrale ligging zijn we echt heel makkelijk bereikbaar. Uw auto parkeert u tegen gereduceerd tarief in de afgesloten parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug tegenover het hotel. Uw trein stopt op ’s-Hertogenbosch Centraal van waar u in 8 minuten naar onze receptie wandelt. Welkom bij Hotel Central!

BEREIKBAARHEID

 

 
Eten & Drinken
Kamers
Arrangementen
Top 10 Highlights Den Bosch

“Hotel-Central-Den-Bosch-Overnachting”

 

 

Provincie Awards