1. Voer de code in

Dat gaat naar Den Bosch toe 


Even heerlijk bijkomen? Trek er op uit en ontdek bruisend Den Bosch

Een historische stad met bijzondere musea, vele authentieke winkeltjes, kroegjes en restaurantjes. Wat dacht je van een stadswandeling door de binnenstad? Of ga voor een mooie fietstocht door de prachtige Meierij, gelegen op een steenworp afstand van de binnenstad. Een bezoek aan de beroemde Sint Jans kathedraal, is ook zeker de moeite waard.

Ontdek Den Bosch ook eens op een heel andere manier tijdens een heerlijke rondvaart op de Dommel, langs de stadsmuren of juist langs de Tramkade richting de Maas. Liever zelf varen? Huur dan eens een eigene bootke dobber de zonsondergang tegemoet. Een echte aanrader, voor zowel jong als oud…!

Wij zijn dol op muziek. U ook? Muziek kan je ontroeren, energie en een gevoel van ontspanning geven. Muziek geeft je bovenal plezier. Het raakt mensen. Daarom organiseren wij onze Muziek@Cé events. Ons aanbod reikt van exclusieve opera diners (18 september met Francis van Broekhuizen) tot onze Live Music@Cé events op iedere 1e vrijdag van de maand.

Trek er gerust even op uit en ontdek bruisend Den Bosch, veilig en zorgeloos, samen met familie, vrienden en/of collega’s. oftewel op zijn Bosch gezegd: 'wij zien oe gère...!'

AGENDA     ACTIVITEITEN

Video's

Hotel Central

Eten & Drinken
Kamers
Arrangementen
Highlights Den Bosch

“Hotel-Central-Den-Bosch-Overnachting”