Maatregelen COVID-19
Golden Tulip Hotel Central
image

Maatregelen COVID-19

 Lieve gasten,

 

Gezien de huidige omstandigheden en de snelle ontwikkelingen rondom COVID-19, brengen wij u er graag van op de hoogte hoe wij hier in ons hotel mee omgaan. De gezondheid van iedereen; u, uw naasten en die van onze medewerkers gaat boven alles en staat op nummer 1. 

 

Onze maatregelen

  1. Voer de code in


Zorgeloos & Veilig Genieten

Vrijheid anderhalve meter dichterbij!

Vrijheid! Vijfenzeventig jaar geleden uitbundig gevierd. En vandaag een verlangen. Anders natuurlijk, want de recente onvrijheid was er om mensen te beschermen.

Doen wat je wilt, waar je wilt, wanneer je wilt, met wie je dat wilt. Het is zo belangrijk! Dus staan wij onze deuren open. Met anderhalve meter, hygiëne en veiligheid gekoppeld aan het samen genieten dat zo is gemist.

Central staat tussen de mensen. Ook in uitdagende tijden. We kunnen niet wachten om u weer te zien. Organiseer uw eigen open-up en pak de vrijheid! Bel ons voor een reservering in onze Brasserie Cé. Of blijf een paar dagen logeren. Bij de familie Rademaker. In hartje ’s-Hertogenbosch. Hoe centraal wil je het hebben? 

Gebruik ons als een plek om even op adem te komen. Gastvrij op z’n Brabants, gezellig op z’n Bosch, bourgondisch met een grote B, cultureel met een grote C, omringd door mensen die je verwennen met een schaal die bij je past. In Den Bosch, de stad die doet verwonderen.


Natuur, cultuur of culinair? Wij zien u graag!

Of u ons nu voor korte of langere tijd bezoekt, als toerist of als zakelijk reiziger, om te genieten van de natuur op de fiets of samen met vrienden een rally te rijden door het prachtige Brabantse land, wij zien u graag. Van de fijnste, state of the art uitgeruste kamers en zalen tot onze niet te versmaden brasserie Cé waar u culinair in de watten wordt gelegd door onze enthousiaste Meestergastheer Leon IJpelaar en zijn kundige brigade.

OMGEVING


Goed bereikbaar met auto en OV!

Door onze centrale ligging zijn we echt heel makkelijk bereikbaar. Uw auto parkeert u tegen gereduceerd tarief in de afgesloten parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug tegenover het hotel. Uw trein stopt op ’s-Hertogenbosch Centraal van waar u in 8 minuten naar onze receptie wandelt. Welkom bij Hotel Central!

BEREIKBAARHEID

Eten & Drinken
Kamers
Arrangementen
Highlights Den Bosch

“Hotel-Central-Den-Bosch-Overnachting”