1. Voer de code in

Welkom bij Hotel Central in Den Bosch


Overnachten in Den Bosch? Trek er op uit en ontdek de bruisende stad!

Een historische stad met bijzondere musea, vele authentieke winkeltjes, kroegjes en restaurantjes. Wat dacht je van een stadswandeling door de binnenstad? Of ga voor een mooie fietstocht door de prachtige Meierij, gelegen op een steenworp afstand van de binnenstad. Een bezoek aan de beroemde Sint Jans kathedraal, is ook zeker de moeite waard.

Wij zijn ook dol op eten. U ook? Onze deuren van Brasserie Cé zijn weer open! Want het u naar de zin maken, daar houden we van bij Cé. Met eten en drinken waar u en het seizoen zich het lekkerst bij voelen. Passend bij de tijd van het jaar. Voor meer informatie klik hier.

Ons hotel is weer nummer 1 op Tripadvisor en heeft de Travelers' Choice Award 2021 gewonnen.

Trek er gerust even op uit en ontdek bruisend Den Bosch, overnacht veilig en zorgeloos bij Hotel Central, samen met familie, vrienden en/of collega’s. oftewel op zijn Bosch gezegd: 'wij zien oe gère...!'

TIP: Sta je op het punt de binnenstad te bezoeken? Bekijk dan vlak voor jouw bezoek even of het verstandig is om naar de binnenstad te komen op de druktemeter.

AGENDA     ACTIVITEITEN

 

Cé bij Dieske

Een pop-up terras van 19 mei tot en met 26 september in hartje Den Bosch.

Sinds woensdag 19 mei is Cé bij Dieske voor het eerst geopend. Op een van de mooiste plekken van Den Bosch. De plek waar nu ons terras is geopend, was voor de opening een troosteloze lege vlakte.

Nieuwsgierig naar de menukaart en meer informatie, klik op de button!

CÉ BIJ DIESKE

Video's

Hoe leuk is dat, een Blauwe Engel* bij je ontbijt!

Logeer je in Golden Tulip Hotel Central dan kun je een Engel boeken die je tijdens 
het ontbijt of bij een kopje koffie met een Bossche Bol komt vertellen wat er te beleven valt in onze mooie stad. 

Musea of lekker shoppen, een mooie stadswandeling of boottochtje onder de stad door. Het kan allemaal. Uiteraard krijg je de nodige documentatie én de garantie dat je “met een glimlach" de stad in gaat.

Boek een Engel is dé manier voor iemand die nog nooit in ’s-Hertogenbosch is geweest om goed geïnformeerd de stad in te gaan.

 *de Blauwe Engelen zijn gastvrouwen en -heren van Stichting Gastvrij ’s-Hertogenbosch. Deze vrijwilligersorganisatie geeft bezoekers van de stad actuele informatie over de stad zodat die “met een glimlach” de stad in gaan.

MEER INFORMATIE

foto-blauwe-engel

Natuur, cultuur of culinair? Wij zien u graag!

Of u ons nu voor korte of langere tijd bezoekt, als toerist of als zakelijk reiziger, om te genieten van de natuur op de fiets of samen met vrienden een rally te rijden door het prachtige Brabantse land, wij zien u graag. Van de fijnste, state of the art uitgeruste kamers en zalen tot onze niet te versmaden brasserie Cé waar u culinair in de watten wordt gelegd.

OMGEVING


Goed bereikbaar met auto en OV!

Door onze centrale ligging zijn we echt heel makkelijk bereikbaar. Uw auto parkeert u tegen gereduceerd tarief in de afgesloten parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug tegenover het hotel. Uw trein stopt op ’s-Hertogenbosch Centraal van waar u in 8 minuten naar onze receptie wandelt. Welkom bij Hotel Central!

BEREIKBAARHEID

 

 
Eten & Drinken
Kamers
Arrangementen
Top 10 Highlights Den Bosch

“Hotel-Central-Den-Bosch-Overnachting”