Beste Prijsgarantie
 — 
Voer de code in

Agenda

UITagenda Den Bosch

's-Hertogenbosch staat nooit stil! Ben jij benieuwd wat er in de stad te doen is?

MEER INFORMATIE

De Bossche Markt

Op het aan het hotel gelegen Marktplein vind je vele winkeltjes en gezellige terrasjes, daarnaast vind je er ook drie keer per week de Bossche Markt.

Woensdag
Op woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur is er de warenmarkt met groente, fruit, bloemen, kaas, stoffen, kleding etc.

Vrijdag
Op vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur is er een biologische warenmarkt met veel streekgebonden producten. 

Zaterdag
Op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur vind je er de warenmarkt met groente, fruit, bloemen, kaas, stoffen, kleding etc.

MEER INFORMATIE

Live Music in Brasserie Cé

Onze live (jazz) muziek is weer volop te horen!

De eerste vrijdag van de maand is onze vaste Live Jazz avond. Om 18:30 uur starten we met eerste set. Zeker zijn van een goede zit- en luisterplek? Reserveer op tijd!  

RESERVEER EEN PLEKJE

La Vuelta

Zaterdag 20 augustus

De 2e etappe van de Vuelta España van 2022 is een nagenoeg vlakke race van Den Bosch naar Utrecht. De afstand is 175,1 kilometer. De start is bij de Citadel in Den Bosch en in de geneutraliseerde zone peddelen de renners over de Markt (langs Brasserie Cé!), via de Parade en het Wilhelminaplein naar de Brabanthallen waar de vlag voor de officiële start wappert.

Bourgondisch Den Bosch

15 t/m Zondag 18 september

Alle aandacht voor de stad en alle heerlijkheden die worden aangeboden. Naast paviljoens waarin Bossche restaurateurs zichzelf presenteren met unieke dranken en gerechten is er ook een gevarieerd programma met muziek, een kinderprogramma en entertainment.

 

 

Open Monumentendag | 10-11 september 202

Op zaterdag 10 september is het mogelijk om van 10.00 tot 17.00 uur hele bijzondere monumenten te bekijken in de binnenstad. Thema dit jaar is Duurzaamheid.

Ook Hotel Central doet natuurlijk mee! Op zaterdag kan iedereen onze unieke 14-eeuwse gotische gewelvenkelder De Hoofdwacht komen bezichtigen. Van harte welkom, de toegang is gratis.

MEER INFORMATIE