1. Voer de code in

Cé bij Dieske

Het 'uniekste' terras van Den Bosch!

Vanaf woensdag 19 mei is ons uniek buitenterras aan de Binnendieze bij het Moerkerkpleintje geopend.

Volg Cé bij Dieske op Instagram of klik op de button om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Wij heten iedereen van harte welkom bij ons unieke terras!

MEER INFORMATIE

Live Music in Brasserie Cé

Helaas hebben wij op dit moment geen Live Music. Wij hopen snel weer samen met u te kunnen gaan genieten!

MEER INFORMATIE

Classical Pilates lessen

Elke zondagochtend om 10:00 uur (ticket prijs €19,95)

Elke zondagochtend (vanaf 13 juni) geeft Kitty Nendels, een zeer ervaren klassiek gecertificeerd Pilates* docent, buiten op het terras van Ce bij Dieske een les op de mat waar je als hotelgast aan kunt deelnemen. Geoefend of gewoon een keer proberen, iedereen is welkom.

Stuur ons een email als je wilt inschrijven voor de les, deelname is op basis van inschrijving en wordt aan je bevestigd. Zorg zelf voor passende kleding.

*Pilates is een bewegingsmethode die is ontwikkeld door Joseph Pilates (1880-1967). Joseph Pilates geloofde dat de juiste ademhaling, houding en leefstijl van de mens de basis is van gezondheid. Hierdoor ontwikkelde hij een unieke serie fysieke oefeningen welke helpen bij het verbeteren van de houding, coördinatie, balans, kracht, flexibiliteit en ademhaling. Pilates is de ultieme Body & Mind methode. Door de basisprincipes (ademhaling, controle, concentratie, centrering, flow en precisie) toe te passen, zal de focus op je lichaam en geest zijn. Na een uur Pilates is je hoofd leeg en je lichaam krachtig, soepel en in balans.

Picknick 'To Go'

Ga met de fiets en picknickmand op pad en ontdek de leukste picknickplekjes in en rondom het prachtige 's-Hertogenbosch.

De picknickmand bestaat onder andere uit:
- Zachte minibroodjes;
- Spiesje 'Caprese';
- Hardgekookt eitje;
- Peperkoek met roomboter;
- Frisse fruitsalde;
- Verse smoothie;
- Zoete verwennerijen;
- En meer.

Bent u nog zoek naar een geschikte picknickplek? Wij adviseren u graag over de mooiste plekjes in en rondom ‘s-Hertogenbosch om van uw heerlijke picknick te genieten.

Of boek het arrangement: vakantie in eigen land en ontvang hierbij de Picknick To Go!

BESTELLEN EN INFORMATIE

Bossche Zomer

Van 1 juli t/m 5 september 2021 vindt in gemeente ’s-Hertogenbosch De Bossche Zomer plaats. De Bossche Zomer geeft letterlijk en figuurlijk ruimte. Ruimte aan Bossche ondernemers om deze zomer, waarin ook nog steeds alles anders is, de ontmoeting te faciliteren. Ruimte voor de Bosschenaren die elkaar na maanden thuis zitten eindelijk weer veilig kunnen ontmoeten en weer met elkaar verhalen te delen. Op verrassende locaties, in de sfeergebieden, verspreid over de hele gemeente. Waarbij we beproefde succesvolle initiatieven niet uit het oog verliezen, maar zeker ook sturen op nieuwe creatieve ideeën die verrassen. Van culturele en sportieve activiteiten, historische bezienswaardigheden, Bourgondische cafés, restaurants en terrassen, verrassende winkels tot adembenemende natuur. Welkom @De Bossche Zomer! 

TOTALE PROGRAMMA 

 

Tuinsessies - 8 t/m 31 Juli

Den Bosch is een muzikaal zomerevenement rijker: TUINSESSIES. Grote Nederlandse artiesten als Tim Knol, Spinvis, Lucas Hamming, Tangerine en Robin Borneman treden in intieme setting op in de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum. Bezoekers genieten vanaf een picknickkleedje in het gras van de live-optredens en de sfeervolle ambiance. In de maand juli vinden er in totaal twaalf zomeravondconcerten plaats. 

 

TUINSESSIES is een initiatief van Theater aan de Parade, Willem Twee Poppodium en Het Noordbrabants Museum. “Geweldig om met verschillende culturele partners een prachtig zomerprogramma op zo’n inspirerende plek neer te zetten”, aldus Henri Broeren, directeur van Willem Twee Poppodium. Ook Alex Kühne, directeur van het Theater aan de Parade, is verheugd over de samenwerking: “Wat een geweldige uitnodiging van Het Noordbrabants Museum om deze zomer haar tuin te bespelen. Zo zie je maar dat in de tijden dat je geen theater hebt, er op allerlei manieren podia ontstaan om het publiek te ontmoeten.” Charles de Mooij, directeur van Het Noordbrabants Museum voegt daaraan toe: “We bundelen onze krachten om een heerlijke zomer in onze museumtuin neer te zetten. Muziek en gezelligheid tussen de kunst.” 

 

INFORMATIE

De Bossche Markt

Op het aan het hotel gelegen Marktplein vindt je vele winkeltjes en gezellige terrasjes, daarnaast vind je er ook drie keer per week de Bossche Markt.

Woensdag
Op woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur is er de warenmarkt met groente, fruit, bloemen, kaas, stoffen, kleding etc.

Vrijdag
Op vrijdag van 9.00 uur tot 14.00 uur is er een biologische warenmarkt met veel streekgebonden producten. Meer informatie.

Zaterdag
Op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur vind je er de warenmarkt met groente, fruit, bloemen, kaas, stoffen, kleding etc.

UITagenda Den Bosch

's-Hertogenbosch staat nooit stil! Bent u benieuwd wat er in de stad te doen is?

MEER INFORMATIE