Beste Prijsgarantie
 — 
Voer de code in

AVONTUURLIJK KLIMMEN ARRANGEMENT

2 DAGEN / 1 NACHT
• 1 x overnachting met Live Cooking ontbijtbuffet
• 1 x koffie of thee met Bossche bol van Jan de Groot
• 1 x selectie zoetigheden to go

Prijs v.a. € 79,50 p.p.                                                

Een hele bijzondere wandeling 50 meter hoog boven op de bekende Sint-Jan kathedraal. Bekijk het dak, de luchtbogen en de beelden op de toren van heel dichtbij. Je steunt ook nog een goed doel: opbrengsten uit de kaartverkoop van De Avontuurlijke Klim komen ten goede aan de doorlopend noodzakelijke restauratiewerkzaamheden om de eeuwenoude kathedraal te behouden. Om het grote publiek ook in de toekomst te verrassen en verwonderen.

Begin dit unieke avontuur goed met koffie en een Bossche bol, natuurlijk van Jan de Groot. Ontdek de stad, beklim de kathedraal en geniet van de onvergetelijke ervaring. 's Avonds kom je na een dag op hoog niveau tot rust in een van onze stijlvolle kamers en de volgende ochtend staat er een zeer uitgebreid ontbijt klaar.

In verband met de populariteit van het evenement is dit de link https://www.sint-jan.nl/klim waar je zelf een tijdslot en tickets kunt reserveren. We adviseren eerst het bezoek aan de Sint Jan te regelen en daarna je kamer in Hotel Central te boeken.

MEER INFORMATIE EN TICKETS

 

Beste PrijsgarantieAndere arrangementen

CULTUUR & DESIGN ARRANGEMENT

CULTUUR & DESIGN ARRANGEMENT

Bekijken
 ONTDEK DE VESTING ARRANGEMENT

ONTDEK DE VESTING ARRANGEMENT

Bekijken