Beste Prijsgarantie
 — 
Voer de code in
bediening
frontoffice
housekeeping
keuken
mt

Chef bediening

Als chef bediening verzorg je gasten in de Brasserie, tijdens vergaderingen, diners of feesten. Je adviseert over wijn en spijs, zorgt ervoor dat de personele bezetting aangepast is aan de drukte van het moment, houdt het overzicht in de verschillende wijken, stuurt bij en steekt je handen uit de mouwen. Waar je ook ingeroosterd wordt, je probeert altijd de verwachtingen van je gasten te overtreffen en bent daarin een voorbeeld voor je collega’s! Daarnaast vind je het leuk om processen te blijven verbeteren en betrek je het team daarbij.

De Baan

  • Het ontvangen van gasten;
  • Het opnemen en uitserveren van gerechten en dranken;
  • Beheer van eigen kassa;
  • Het uitvoeren van mise en place activiteiten dagelijkse basis;
  • Overzicht houden in de wijk;
  • Zorg dragen voor het opleiden/inwerken van medewerkers;
  • Voorziet knelpunten en neemt actie;
  • Komt met verbeter voorstellen.


Wie ben jij?

Je begrijpt dat ervaring in de bediening en een opleiding in de horeca hierbij onmisbaar is. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, en liefst ook Duits en/of Frans. Met jouw passie voor gastvrijheid geniet je van de wisselende werktijden en –dagen, ook als dat op feestdagen is. Je bent enthousiast en je vind het leuk om samen met het team te zorgen voor een goed draaiend restaurant. Daarnaast beschik je over onderstaande kwaliteiten:

  • Je hebt al een aantal jaren ervaring in de horeca;
  • Je bent en gastheer/-vrouw in hart en nieren met een oog voor detail;
  • Je bent een commerciële denker en ziet kansen voor extra verkoop;
  • Ben jij communicatief sterk in de Nederlandse taal vul je dit aan met enige kennis van de Engelse taal;
  • Je bent een teamplayer;
  • Ben jij flexibel met betrekking tot werkdagen en uren, dus ook beschikbaar op zon- en feestdagen.

Wat wij bieden

Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige functie. Wij zijn een organisatie die open staat voor ideeen met innovatie als drijfveer. Daarnaast bieden wij volop doorgroeimogelijkheden en omdat ondernemen in ons DNA zit liggen er genoeg kansen, je hoeft ze alleen nog maar te pakken.

  • Je ontvangt een passend salaris conform de KHN cao;
  • Wij hebben een specifiek en uitgebreid inwerkprogramma;
  • Weet waar je werkt programma;
  • Zeer voordelig je auto parkeren in onze parkeerkelder;
  • Je kunt gebruik maken van ons fietsplan;
  • We hebben een afgesloten gratis fietsenstalling;
  • Gratis ontbijt (bij start 6.30 uur) of warme maaltijd bij een late dienst;
  • Studiekosten regeling;
  • Korting op hotel overnachtingen en in de restaurants van alle Golden Tulip hotels in Nederland;
  • Collectieve zorgverzekering;
  • Een actieve personeelsvereniging.

Word jij ook onderdeel van deze Bossche familie?

Ben je net zo enthousiast als wij? Stuur een mailtje met je motivatie en CV naar Marscha Smeets-van Wijk (HR adviseur) pz@hotel-central.nl 

Heb je nog vragen over de vacature, dan kun je telefonisch contact opnemen met Marscha Smeets-van Wijk (HR adviseur aanwezig op maandag- en donderdagochtend, dinsdag hele dag) via 073-6926926. Of stuur een mailtje naar pz@hotel-central.nl 

SOLLICITEER HIER