Beste Prijsgarantie
 — 
Voer de code in

Live Muziek in Brasserie Cé

Elke eerste vrijdag van de maand nodigen we jonge Jazztalenten uit om hun musicaliteit aan het publiek te tonen.

De diverse musici, ieder met hun eigen stijl, zullen u verassen op een sfeervolle en gezellige avond in Brasserie Cé. 

De optredens zijn van 18.30 uur tot 19:15 uur en van 20.00 uur tot 20.45 uur.
Toegang is gratis!

Reserveren en informatie
Bel ons op +31-73-6 926 926 of stuur een mail naar reserveren@ce-denbosch.nl 

FRIDAY 19 JUNE 2020

Lennert Klaui

– CANCELLED –

Lennert is een singer-songwriter uit Helmond. Vanaf jonge leeftijd is Lennert bezig met muziek en het schrijven van nummers, waarbij hij zichzelf begeleidt op de gitaar. Lennert heeft een voorliefde voor de folk-rock van artiesten als Paul Simon en Bob Dylan. Deze invloeden zijn in zijn muziek terug te horen, maar Lennert zoekt ook graag het experiment op. Met jazzy akkoorden en invloeden uit de Indie-rock geeft hij een eigen draai aan dit genre.

Genre: Folk-rock

FRIDAY 15 MAY 2020

Mattia & The Matranga’s

– CANCELLED –

Mattia & The Matranga’s is een “akoestisch” Jazz Trio. Het trio focust zich op het herkenbare traditionele jazz repertoire van de jaren 30 tot en met de jaren 50. Van romantische jazz ballads tot aan “easy” swing muziek. Ze zorgen altijd voor een fijne sfeer en maken ieder evenement stijlvol. Muziek op maat, geschikt voor elke gelegenheid.

Genre: Jazz

FRIDAY 17 APRIL 2020

Lisa van Nes

– CANCELLED –

In welk hokje Lisa van Nes precies past, mag je zelf komen ervaren. Deze Eindhovense singer-songwriter pakt je op en pakt je in met haar rauwe stem en een timbre dat je ziel doet resoneren. Ze laat je voelen wat muziek kan zijn; Beleving. Lisa is soulfull en speels, eerlijk en puur, kwetsbaar en sterk, maar bovenal aanstekelijk bijzonder.

Genre: singer/songwriter

FRIDAY 20 MARCH 2020

Aisha Duo

– CANCELLED –

Vanaf de eerste klank creëert Aisha een intieme sfeer. Haar eerlijke Nederlandse teksten, frisse sounds en pure stem nemen je voor even mee in haar wereld. In haar teksten beschrijft ze haar momenten van onzekerheid, verdriet en de liefde in zijn mooiste en lelijkste vorm.

Genre: Nederlandstalig

FRIDAY 14 FEBRUARY 2020

Dan Yu & Patrick van der Sluis

Dan en Patrick zijn twee ambitieuze muzikanten die op het moment aan AMPA studeren. Ze besloten een duo te vormen nadat ze de muzikale chemie en vergelijkbare interesses voelde. Herkenbaar voor de muziek die ze spelen is het subtiele samenspel tussen de instrumenten, wat alleen mogelijk is bij een kleine setting zoals bij dit duo. De muziek zorgt ook voor een intieme sfeer.

Het duo interpreteert Jazz standaarden op een eigen manier en hiermee creëren ze prachtige vertolkingen van bekende stukken.

Genre: Jazz

FRIDAY 17 JANUARY 2020

Pink Wine

‘Pink wine’ is een duo bestaande uit een zangeres (Naomi Bimbergen) en een zangeres/pianiste (Pau Li Liem) die beide jazz studeren aan Fontys conservatorium. Met een repertoire van o.a. Bill Withers, Amy Winehouse, Norah Jones en Tom Jobim, bewerkt in soulvolle, soms bluesy meerstemmige arrangementen, nemen ze je mee op hun rosé wolk en brengen zij een warme sfeer bij elke gelegenheid.

Genre: Jazz