1-bruid-en-bruidegom
1-schoenen-bruid
2-trouwringen
Beste Prijsgarantie
 — 
Voer de code in

Trouwen

Jullie trouwdag op één locatie?

Zeg, “ja, ik wil!” in onze exclusieve Gewelven Kelder en overnacht en geniet in het Penthouse Central. Golden Tulip Hotel Central ligt in het hartje van Den Bosch en biedt verschillende mogelijkheden, van een intieme tot grootse bruiloft.

Offerte op maat

Laat ons je helpen om je droombruiloft werkelijkheid te maken en bespreek je wensen met onze Wedding & Eventplanners. Voor verdere informatie betreffende beschikbaarheid, tarieven en onze uitgebreide trouwarrangementen, nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen.

❝Bij Golden Tulip Hotel Central creëren we herinneringen die een leven lang meegaan.❞

Kom trouwen op een bijzondere locatie

Gefeliciteerd met jullie verloving! En wat leuk dat jullie interesse hebben in Golden Tulip Hotel Central als jullie trouwlocatie. Golden Tulip Hotel Central is dé perfecte locatie als jullie de bruiloft op één locatie wensen te vieren. Zowel voor het aankleden voor de grote dag, de ceremonie, de toost, het aansnijden van de taart, het diner, het bruisende feest én een overnachting in ons Penthouse verwelkomen wij jullie graag. In de ochtend staat er een héérlijk uitgebreid ontbijt voor jullie en jullie gasten klaar zodat er teruggekeken kan worden naar een onvergetelijke trouwdag.

De ceremonie

De ceremonie kan plaatsvinden in één van onze stijlkamers in de Gewelven kelder de Hoofdwacht. Waar jullie ook voor kiezen, wij zorgen ervoor dat jullie droombruiloft werkelijkheid wordt! Na de ceremonie is het tijd voor de toost en wordt er met familie en vrienden geproost op jullie geluk!

 

Aansnijden van jullie bruidstaart

Het aansnijden van de bruidstaart is een belangrijk moment op de bruiloft. Het staat symbool voor de belofte van jullie liefde en het begin van een nieuw leven samen. Er zijn verschillende locaties op het landgoed waar we de taart kunnen presenteren, zodat alle gasten van dit prachtige moment kunnen genieten.

De toost!

Of het nu met champagne, wijn of een ander drankje is, een toost op een bruiloft is een prachtige manier om liefde en geluk te vieren. Het symboliseert het begin van een nieuw gedeeld avontuur voor het bruidspaar. De toost kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. De bar is geopend!

Bruiloftsdiner

Een huwelijksfeest is niet compleet zonder heerlijk eten. Onze getalenteerde chef-koks bereiden een culinair meesterwerk voor jou en je gasten, met aandacht voor zowel smaak als presentatie. Onze menu's worden aangepast aan jouw voorkeuren en dieetwensen, zodat elk gerecht een culinair hoogtepunt wordt. Natuurlijk horen hier ook mooie bijpassende wijnen bij. Onze sommelier verrast jullie graag!

 

Dansen in de Hoofdwacht

Jullie eerste dans als getrouwd stel, omringd door dierbaren, is een moment om voor altijd te koesteren. Bij de Gewelven kelder de hoofdwacht creëren we de perfecte setting voor dit magische moment.

Later op de avond kunnen jullie hier samen met vrienden en familie genieten van jullie favoriete muziek. De Gewelven Kelder is dé plek om lekker feest te vieren!

Bruidssuite in het Penthouse

Na een dag vol liefde, geluk en festiviteiten, verdienen jullie het om te ontspannen en te genieten van een intiem moment samen als nieuwgetrouwd stel. Ons Penthouse biedt een romantische toevluchtsoord voor deze speciale nacht.

Met een sfeervol interieur en luxe voorzieningen is onze bruidssuite ontworpen met jullie comfort en geluk in gedachten. Geniet van de ruime en elegant ingerichte kamer, een royaal bed en een eigen badkamer met een diep bad voor de ultieme ontspanning.

Ontdek de bruidssuite

 

Voor meer informatie of reserveren: 073-6.926.935 of zaalreserveringen@hotel-central.nl