1. Voer de code in

Dat gaat naar Den Bosch toe 


Even heerlijk bijkomen? Trek er op uit en ontdek bruisend Den Bosch

Een historische stad met bijzondere musea, vele authentieke winkeltjes, kroegjes en restaurantjes. Wat dacht je van een stadswandeling door de binnenstad? Of ga voor een mooie fietstocht door de prachtige Meierij, gelegen op een steenworp afstand van de binnenstad. Een bezoek aan de beroemde Sint Jans kathedraal, is ook zeker de moeite waard.

De Bossche Winter maakt ontmoetingen mogelijk, ook nu dat niet vanzelfsprekend is. Het gaat om gezamenlijkheid en gezelligheid, dat zit in het DNA van de Bosschenaren. Van een workshop 'adventskalender maken' tot private shopping bij de Bossche winkeliers. Dus laat je inspireren en beleef De Bossche Winter, die bol staat van de corona-proof activiteiten!

Wij zijn ook dol op muziek. U ook? Muziek kan je ontroeren, energie en een gevoel van ontspanning geven. Muziek geeft je bovenal plezier. Het raakt mensen. Daarom organiseren wij onze Muziek@Cé events. Ons aanbod reikt van exclusieve opera diners (11 december met Francis van Broekhuizen) tot onze Live Music@Cé events op iedere 1e vrijdag van de maand.

Trek er gerust even op uit en ontdek bruisend Den Bosch, veilig en zorgeloos, samen met familie, vrienden en/of collega’s. oftewel op zijn Bosch gezegd: 'wij zien oe gère...!'

AGENDA     ACTIVITEITEN

 

Video's

Hotel Central

Eten & Drinken
Kamers
Arrangementen
Highlights Den Bosch

“Hotel-Central-Den-Bosch-Overnachting”

 

 

Provincie Awards