X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Culinaire verwennerij

FAQ’s

Inchecken

Inchecken vanaf 14:00 uur
Eerder inchecken is mogelijk obv beschikbaarheid.

Uiteraard is het altijd mogelijk om alvast uw bagage af te geven en op te slaan in onze speciale opslagruimte.

Uitchecken

Uitchecken vóór 12.00 uur
Heerlijk uitslapen op zondag en pas om 17.00 uur uitchecken? Boek onze "Lazy Sunday" voor slechts € 17,50 extra per kamer! (mogelijk o.b.v. beschikbaarheid)

Ontbijtbuffet

€ 18,50 per persoon
Speciale kinderen tarieven

Ma t/m vrij: 6.30 uur tot 10.00 uur
Zaterdag: 07.00 uur tot 11.00 uur
Zondag: 08.00 uur tot 11.30 uur

Valet Parking

€ 13,75 per 24 uur

Gereduceerde tarieven zijn alleen geldig in de parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug, gelegen tegenover de hotelingang. Gelieve de linkerdeur aan te houden en zich te melden via de intercom. De roldeur zal op afstand worden geopend, waarna u uw auto in de parkeerkelder kunt parkeren.

WiFi

Gratis Wifi in gehele hotel

Cadeau cheque

Geef een Golden Tulip Cadeau Cheque! Deze cadeaubon is geheel naar uw eigen wensen in te vullen. Meer informatie? Wij zijn u graag van dienst!

Rookbeleid

Alle kamers, zalen en openbare ruimtes in het hotel zijn geheel rookvrij! Tegenover de receptie bevindt zich een speciale "rokers" lounge.

Greenkey

Sinds 2011 heeft Hotel Central het Gouden Green Key certificaat; het certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Huisdieren

In het gehele hotel zijn er geen huisdieren toegestaan.

Congres- en vergader
classficatie

Sinds 16 september 2011 beschikt het hotel over 4 (van de 5) vergaderhamers. Dat betekent dat onze accommodatie een zakelijke luxueuze uitstraling heeft en voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen.

Naast ons 3-gangen keuzemenu serveren wij een heerlijk drie-, vier- en vijfgangen Grand menu Central. Uiteraard is het ook mogelijk om à la carte te dineren. Dagelijks bent u harte welkom tussen 15.00 uur en 17.00 uur voor onze High Tea (alleen op basis van vooraf reserveren). Proeverij Central kunt u de gehele dag door bestellen. Net als onze Mini lunch parade met een variatie aan diverse kleine lunchgerechtjes...!

Proef Bosch Design:
6 Bossche chefs koken een bijzonder gerecht geïnspireerd op de ontwerpen van 6 bekende designers. BOEK HIER

Live Cooking Asperge Proeverij:

Een unieke kans om de asperges van het Brabantse land op verschillende manieren te proeven. BOEK HIER


TIP: Verwen uzelf ook eens met een heerlijk weekendje Den Bosch. Onze arrangementen zijn altijd inclusief overnachting, ontbijt en veelal leuke extra's!

Bekijk hier: Promotiefilm YouTube