Beste prijsgarantie
Golden Tulip Hotel Central

Beste prijsgarantie

BOEK UW KAMER! 

BOEK UW TAFEL!

Onze
website
Andere
boeking sites
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Geen extra reserveringskosten
  1. Voer de code in

Brasserie Cé genieten op z'n Bosch

Brasserie Cé is het restaurant van Hotel Central. Hier presenteren wij het beste van twee werelden, het lekkerste van de Brabantse én de internationale keuken, alles bereid met verse ingrediënten, bij voorkeur uit de regio, met liefde voor het seizoen en aandacht voor de herkomst, om het u in elk opzicht naar de zin te maken, van dieetwens tot guilty pleasure, alles naar uw smaak en in uw tempo, dit is thuiskomen voor bourgondiërs, welkom in de huiskamer van Den Bosch.

RENOVATIE
In de periode 17 juni tot en met 19 juli 2019 zal de laatste stap in de renovatie van Brasserie Cé plaatsvinden, namelijk het plaatsen van een geheel nieuwe pui. Ook starten we dan meteen met de renovatie van 15 hotelkamers. Vanaf 1 juli tot en met 6 september komt er een tweede serie van 15 hotelkamers bij.

De werkzaamheden zullen plaatsvinden van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 17.00 uur. Helaas is het voor ons onmogelijk om enig ongemak tijdens de gehele periode uit te sluiten. Natuurlijk doen wij onze uiterste best om de eventuele overlast zoveel mogelijk voor u te beperken.

 

Bekijk de brasserie van Hotel Central

Arrangementen met diner
Private Dining Rooms