1. Voer de code in

Genieten in de Bossche huiskamer Cé

Internationaal genieten met regionale kwinkslagen, dat is waarvoor wij staan in Brasserie Cé. Ingrediënten van de beste leveranciers uit de regio, bereid met liefde voor het seizoen en aandacht voor de herkomst. Wij maken het u graag naar de zin, van ‘guilty pleasure’ tot aan het rekening houden met uw dieetwensen. Deel uw wensen qua smaak en tempo en onze medewerkers zullen ervoor zorgen op bourgondische wijze. Immers, u zit in de ‘huiskamer’ van ’s-Hertogenbosch.

Ondanks dat de deur van onze brasserie helaas weer dicht is, kunt u toch blijven genieten van wat Cé te bieden heeft. Want het u naar de zin maken, daar houden we van bij Cé. Met eten en drinken waar u en het seizoen zich het lekkerst bij voelen. Passend bij de tijd van het jaar. Vanaf heden hebben wij de volgende mogelijkheden:

Take Away: Bestel uw favorieten via Mr Butler Delivery. Na het invoeren van uw adres, kunt u onze menukaart bekijken. Wij zorgen dat alles netjes op tijd bij uw thuis bezorgd wordt. U kunt meteen aan tafel en hoeft he-le-maal niets meer te doen behalve te genieten van uw Cé favoriet@home!

Make Away: Onze chefkok bereidt alles vast voor u voor en zorgt dat de gerechten voorzien zijn van een heldere bereidingsinstructie, zodat u makkelijk en snel kunt gaan genieten. Keuze uit: Make Away of een heerlijke winter high tea!

Namens ons keukenteam,
Chefkok Richard Mordang & Sous-chef Swen Craamer

 

 

Bekijk de brasserie van Hotel Central

Take Away via Mr. Butler   Make Away via Brasserie Cé

Cadeaubon kopen

 
 
 
Private Dining Rooms
Arrangementen met diner