1. Voer de code in

Genieten in de Bossche huiskamer Cé

Internationaal genieten met regionale kwinkslagen, dat is waarvoor wij staan in Brasserie Cé. Ingrediënten van de beste leveranciers uit de regio, bereid met liefde voor het seizoen en aandacht voor de herkomst. Wij maken het u graag naar de zin, van ‘guilty pleasure’ tot aan het rekening houden met uw dieetwensen. Deel uw wensen qua smaak en tempo en onze medewerkers zullen ervoor zorgen op bourgondische wijze. Immers, u zit in de ‘huiskamer’ van ’s-Hertogenbosch.

Ondanks dat de deur van van Brasserie Cé dicht is, kunt u vanaf heden toch blijven genieten van wat Cé te bieden heeft. Want het u naar de zin maken, daar houden we van bij Cé. Met eten en drinken waar u en het seizoen zich het lekkerst bij voelen. Passend bij de tijd van het jaar. Vanaf heden hebben wij de volgende mogelijkheden:

Take Away
Woont u binnen een straal van 5 km van Brasserie Cé en wilt u thuis direct aan tafel met een heerlijk warm gerecht van Brasserie Cé?

Dan is de Take Away de juiste keuze voor u!

Make Away
Vindt u het leuk om de laatste paar handelingen aan het gerecht te leggen? Dat betekent dat u bij ons het gerecht koud ophaalt en dat u thuis met een paar handelingen het heerlijke gerecht op tafel heeft staan.

Dan is de Make Away de juiste keuze voor u!

High Tea To Go
Wilt u thuis genieten van onze heerlijke High Tea? 

Dan is de High Tea To Go de juiste keuze voor u!

Namens ons keukenteam,
Chefkok Richard Mordang

 

Bekijk de brasserie van Hotel Central

Take Away  Make Away  High Tea To Go

Cadeaubon kopen

 
Private Dining Rooms
Arrangementen met diner