5_ Presentatie - Gewelvenkelder De Hoofdwacht.jpg
1_ Dineropstelling - Gewelvenkelder De Hoofdwacht.jpg
110_bymarjo_171410_Karin _Peter_1731.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 
Voer de code in

Gewelvenkelder De Hoofdwacht

Als de muren konden spreken, zouden ze u vertellen wat ze meegemaakt hebben. Dat het niet alleen een woonhuis was en een postkantoor, maar ook dat hier vroeger de Hoofdwacht resideerde, de ‘militaire politie’ van ‘s-Hertogenbosch. Stille getuigen zijn de ringen aan de togen, waar toen de gevangenen aan vastgeketend werden. 
 
De imposante 14e-eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht met oog voor detail geheel gerestyled door de bekende interieurarchitect Feran Thomassen. Hij creëerde een bijzondere belevenis voor de gasten door duurzame, hoogwaardige materialen als zwart marmer te combineren met klassieke elementen zoals een verwijzing naar de aloude St. Janskerk, maar ook moderne technieken, slimme verlichting en Show Cooking. 

De naastgelegen Moriaen Bar is in 2018 geheel gerenoveerd. Deze sfeervolle, moderne ruimte is perfect voor bijeenkomsten, borrels en feestjes tot 80 personen.

Gewelvenkelder De Hoofdwacht & Moriaen Bar 
√ Gewelvenkelder De Hoofdwacht beschikt over een eigen bar 
√ Mogelijkheden voor een dansvloer of podium  
√ Maximale capaciteit voor een receptie in De Hoofdwacht is 450 personen  
√ In combinatie met de Moriaen Bar is de maximale capaciteit 530 personen
√ Naast complete borrelarrangementen, is voor groepen ook drankafkoop mogelijk

Aan alles wordt gedacht om van jullie huwelijksfeest een onvergetelijke ervaring te maken! Deze breed inzetbare gewelvenkelder is zeer geschikt voor feesten, bedrijfspresentaties, recepties en culinaire diners. Voor zakelijke bijeenkomsten is alle audiovisuele apparatuur aanwezig. Bijzonder is ook de LED verlichting waardoor de gewelvenkelder in elke kleur prachtig uitgelicht kan worden voor extra sfeer en beleving …! 
 
Deze unieke ambiance is een officiële trouwlocatie voor een exclusieve bruiloft met alles onder één dak. De mogelijkheden zijn eindeloos: de huwelijksceremonie, ontvangst met champagne en bruidstaart, receptie, diner en feestavond. Met aansluitend heerlijk overnachten en nagenieten in Penthouse Central. Een (huwelijks)feest geven in Gewelvenkelder De Hoofdwacht? Dat kan! Kijk voor meer informatie bij Huwelijk en Feestelijk.